tag:blogger.com,1999:blog-4927838652645225341.post384043477737997769..comments2023-07-10T09:32:59.697+02:00Comments on Kristian kokkelerer ting han ikke kan (og drikker vin i mellomtiden): Kveite med kantarell, asparges, ovnsbakt gulrot og potetKristian Aasenhttp://www.blogger.com/profile/08544898234860783313noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-4927838652645225341.post-49457271488399583502012-01-21T10:35:30.289+01:002012-01-21T10:35:30.289+01:00Jeg prøver å spre det matglade budskap om fordelen...Jeg prøver å spre det matglade budskap om fordelene ved Sous Vide. Kommer med en litt mer praktisk artikkel om emnet etter hvert. Inkludert laks i oppvaskmaskin og entrecote i vannkoker.Kristian Aasenhttps://www.blogger.com/profile/08544898234860783313noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4927838652645225341.post-4237115865088717382012-01-18T22:22:01.742+01:002012-01-18T22:22:01.742+01:00Uvanlig å se at noen tilbereder maten sous vide hj...Uvanlig å se at noen tilbereder maten sous vide hjemme..! Utrolig mange spennende oppskrifter du kommer med! Og så har du fine tallerkener. Hehe. Ha en fin kveld og stå på videre. :) JulianneJuliannehttps://www.blogger.com/profile/14959718201276199055noreply@blogger.com