Her havner alt av mine amatørkokkerier og vindrikking. Særdeles uhøytidelig og ikke alltid like politisk korrekt.
lørdag 18. februar 2012
Breiflabb på rødkål med kniv- og blåskjell
Breiflabb på rødkål med kniv- og blåskjell (3 pers)
400g breiflabb
1 nett blåskjell
Noen knivskjell eller fråts med ett helt nett
1 gulrot
1 stang stangselleri
2 dl hvitvin
2 dl fiskekraft
1 boks kokosnøttmelk
2 ts grov sennep
2 sjalottløk
4 fedd hvitløk
Salt
Pepper
En liten kvast rosmarin
Breiflabb
Salt og pepre fisken, stekes på svak varme i panne med lokk i ca 10 minutter
Blåskjell
Stek løk og hvitløk med hvitvin i en kjele. Tilsett blåskjell og damp til de er åpne. Hell av kraften.
Knivskjell i fiskekraft med sennep
Kok opp kraften fra blåskjellene med fiskekraften, kokosnøttmelken og rosmarinen. Smak til med sennep.
Ha i knivskjell og gulrøtter. Skru av varmen og trekk i 5 minutter.
Server og kos deg!
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar