lørdag 18. februar 2012

Breiflabb på rødkål med kniv- og blåskjell


Breiflabb på rødkål med kniv- og blåskjell (3 pers)

400g breiflabb
1 nett blåskjell
Noen knivskjell eller fråts med ett helt nett
1 gulrot
1 stang stangselleri
2 dl hvitvin
2 dl fiskekraft
1 boks kokosnøttmelk
2 ts grov sennep
2 sjalottløk
4 fedd hvitløk
Salt
Pepper
En liten kvast rosmarin

Breiflabb

Salt og pepre fisken, stekes på svak varme i panne med lokk i ca 10 minutter

Blåskjell

Stek løk og hvitløk med hvitvin i en kjele. Tilsett blåskjell og damp til de er åpne. Hell av kraften.

Knivskjell i fiskekraft med sennep

Kok opp kraften fra blåskjellene med fiskekraften, kokosnøttmelken og rosmarinen. Smak til med sennep.
Ha i knivskjell og gulrøtter. Skru av varmen og trekk i 5 minutter.

Server og kos deg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar