Her havner alt av mine amatørkokkerier og vindrikking. Særdeles uhøytidelig og ikke alltid like politisk korrekt.
lørdag 11. juni 2011
Kalv ytrefilet Sous Vide med potetmos, nykål, gulrot og reddik
Kalv ytrefilet Sous Vide med potetmos, nykål, gulrot og reddik (3 pers)
500g ytrefilet av kalv
5 ikke for store gulrøtter med stilk
3 store nypoteter
Den minste nykålen du finner eller 1/4 nykål
Olivenolje
Trøffelolje
Honning
Salt
Pepper
Salvie
Rosmarin
God Balsamico
3 fedd hvitløk
Kalv
Brunes fort i panne på medium varme med smør, pepper, hvitløk, rosmarin og salvie.
Tilberedes Sous Vide på 54 grader i 2 timer (takk Christer)
Alternativt stek i ovnen
Potetmos
Kok potetene
Kjør i blender med 3-4 spiseskjeer olivenolje, 1 spiseskje trøffelolje og en spiseskje honning.
Smak til med salt.
Nykål/Gulrot
La det være igjen 5cm av stilken på gulrøttene.
Skrell og kok i 4 minutter (prøv å ikke få stilkene i vannet)
Skjær nykålen i fine strimler og kok i 1-2 minutter
Servér!
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar