lørdag 11. juni 2011

Kalv ytrefilet Sous Vide med potetmos, nykål, gulrot og reddik


Kalv ytrefilet Sous Vide med potetmos, nykål, gulrot og reddik (3 pers)

500g ytrefilet av kalv
5 ikke for store gulrøtter med stilk
3 store nypoteter
Den minste nykålen du finner eller 1/4 nykål
Olivenolje
Trøffelolje
Honning
Salt
Pepper
Salvie
Rosmarin
God Balsamico
3 fedd hvitløk

Kalv

Brunes fort i panne på medium varme med smør, pepper, hvitløk, rosmarin og salvie.
Tilberedes Sous Vide på 54 grader i 2 timer (takk Christer)

Alternativt stek i ovnen

Potetmos

Kok potetene
Kjør i blender med 3-4 spiseskjeer olivenolje, 1 spiseskje trøffelolje og en spiseskje honning.
Smak til med salt.

Nykål/Gulrot

La det være igjen 5cm av stilken på gulrøttene.
Skrell og kok i 4 minutter (prøv å ikke få stilkene i vannet)
Skjær nykålen i fine strimler og kok i 1-2 minutter

Servér!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar