torsdag 23. juni 2011

Ytrefilet Sous Vide med grillet squash, aubergine, gulrot, rødbet, potet og brokkoli


Ytrefilet Sous Vide med grillet squash, aubergine, gulrot, rødbet, potet og brokkoli

(Potet-hælvete kødda til fokuset, sorry...men det er ikke så farlig, for det var rømmegrøt til lunsj på jobb i dag.)

Ytrefilet av svin (fant ferdig krydret og vakumert på Meny på Alna)
1 stor Pottit
Gulrot med stilk
Noen dusker brokkoli
1 stor rødbet (fersk)
1/2 squash
1/2 Aubergine
1 fennikel (som ikke trenger 5 minutter på 400 grader på grillen. Da blir den nemlig lei seg og litt kamera-sky...)
Olivenolje
Salt
Pepper

Ytrefilet tilberedes Sous Vide (60 grader, 1 time) eller grilles eller stekes i panne eller ovn.

Potet og Rødbet legges i folie med olivenolje og salt. Stekes på grillen i 30-45 min avhengig av størrelse.

Squash/Aubergine/gulrot kuttes opp, gnis inn med olivenolje og salt, grilles i 3 minutter på hver side.
Det samme gjøres med fennikel...

Brokkoli kokes i 2 minutter.

Sleng på tallerken og spis deg mett!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar