Her havner alt av mine amatørkokkerier og vindrikking. Særdeles uhøytidelig og ikke alltid like politisk korrekt.
torsdag 23. juni 2011
Ytrefilet Sous Vide med grillet squash, aubergine, gulrot, rødbet, potet og brokkoli
Ytrefilet Sous Vide med grillet squash, aubergine, gulrot, rødbet, potet og brokkoli
(Potet-hælvete kødda til fokuset, sorry...men det er ikke så farlig, for det var rømmegrøt til lunsj på jobb i dag.)
Ytrefilet av svin (fant ferdig krydret og vakumert på Meny på Alna)
1 stor Pottit
Gulrot med stilk
Noen dusker brokkoli
1 stor rødbet (fersk)
1/2 squash
1/2 Aubergine
1 fennikel (som ikke trenger 5 minutter på 400 grader på grillen. Da blir den nemlig lei seg og litt kamera-sky...)
Olivenolje
Salt
Pepper
Ytrefilet tilberedes Sous Vide (60 grader, 1 time) eller grilles eller stekes i panne eller ovn.
Potet og Rødbet legges i folie med olivenolje og salt. Stekes på grillen i 30-45 min avhengig av størrelse.
Squash/Aubergine/gulrot kuttes opp, gnis inn med olivenolje og salt, grilles i 3 minutter på hver side.
Det samme gjøres med fennikel...
Brokkoli kokes i 2 minutter.
Sleng på tallerken og spis deg mett!
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar