Her havner alt av mine amatørkokkerier og vindrikking. Særdeles uhøytidelig og ikke alltid like politisk korrekt.
lørdag 4. juni 2011
Byggrynsalat med Pata Negra og Fenalår
Ah! Oslo-sommer! Ingen ting er bedre. Våknet (dvs be vekket) 0800 av Ask, som var klar for å stå opp. Du vet det er en fin dag når det ikke er en sky på himmelen og det er 15 grader ute klokka 0800.
Ut på tur aldri sur. Etter en tur til Mariholtet og en rask tur innom butikken for å hamstre neste ukes forsyninger, var det middagstid.
Litt trøtt, solvarm og fortsatt 30 grader ute, og salat er eneste mulighet. Har brukt den samme salaten som forrige gang, som jeg fortsatt har stjålet fra [kjøkkentjeneste].
I alle tilfeller ble det en kombo med byggrynsalat, Pata Negra og Fenalår. Litt salt, slitt syrlig, litt søtt og veldig godt på en gang. Denne gangen ble det med ferske aprikos, men jeg tror faktisk jeg (grøss og gru) foretrekker de hermetiske. De gir litt mer sødme og litt mer fylde til salaten.
Til dette kan du godt unne deg en Gewüztraminer, men den må jeg drikke opp før du får hør om den. Når er det ut å slikke sol igjen!
Etiketter:
Aprikos,
Byggryn,
Fenalår,
Granateple,
Mat,
Pata Negra
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar