lørdag 18. juni 2011

Salma-laks Sous Vide med ertepureé, salat, stekt eple med kanel og brokkoli


Salma-laks Sous Vide med ertepurré, salat, stekt eple med kanel og brokkoli

1 Salma-laks
250g erter
1 eple
Litt brokkoli
Salat/Ruccola
2 passe store østerssopp
Olivenolje
Trøffelolje
Salt
Pepper
Smør
Kanel

Laks

Ha på salt og pepper. Tilbered Sous Vide etter egen smak (denne var tatt på 47 grader i 20 minutter)
Alternativt stek i ovn eller panne.

Ertepurré

Kok opp vann, legg i erter. Når vannet koker igjen er ertene ferdig. IKKE kok lenger, da får du grå og trist ertepurré.
Hell av vann, putt i blender med 5-6 spiseskjeer olivenolje og én spiseskje trøffelolje.
Kjør i blender til jevn, glatt konsistens eller med litt tekstur. Tar ca 5 minutter.
Smak til med salt. 

Eple/Sopp/Brokkoli

Kutt opp eple og stek på middels varme i godt med smør og kanel til møre (5 minutter)
Stek sopp på middels varme i 3 minutter. Smak til med salt og pepper.
Kok brokkoli i 3 minutter

Legg opp og servér

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg inn en kommentar