tirsdag 19. juli 2011

Sous Vide Breiflabb i bacon med Gazpacho-saus, gulrot, blomkål og sopp


Sous Vide Breiflabb i bacon med Gazpacho-saus, gulrot, blomkål og sopp (3 pers)

500g breiflabb
1 pakke bacon
3 gulrøtter med stilk
1 lite hode blomkål
Aromasopp
2 godt modne plommetomater
Salt
Pepper
Olivenolje
3 fedd hvitløk
En neve dill

Breiflabb

Pakk fisken i bacon og tilbered Sous Vide på 55 grader i 45 minutter.
La fisken hvile i 10 minutter etterpå. Stek deretter i panne på høy varme til baconet blir crispy.

Gazpacho-saus

Kjør tomater og 4-5 spiseskjeer olivenolje i blender sammen med hvitløk og dill til litt kornete konsistens.
Smak til med salt og pepper.

Grønnsaker

Stek soppen på middels varme i olivenolje og pepper. Salt til slutt.
Gulrøtter og blomkål stekes i olivenolje og salt på middels/lav varme til møre (5-6 minutter)

Legg opp og servér

Til dette drikkes f.eks en hvit Østerriker av typen Schmelz Loibner Gärten Grüner Veltliner Federspiel 2008.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar