Her havner alt av mine amatørkokkerier og vindrikking. Særdeles uhøytidelig og ikke alltid like politisk korrekt.
tirsdag 19. juli 2011
Sous Vide Breiflabb i bacon med Gazpacho-saus, gulrot, blomkål og sopp
Sous Vide Breiflabb i bacon med Gazpacho-saus, gulrot, blomkål og sopp (3 pers)
500g breiflabb
1 pakke bacon
3 gulrøtter med stilk
1 lite hode blomkål
Aromasopp
2 godt modne plommetomater
Salt
Pepper
Olivenolje
3 fedd hvitløk
En neve dill
Breiflabb
Pakk fisken i bacon og tilbered Sous Vide på 55 grader i 45 minutter.
La fisken hvile i 10 minutter etterpå. Stek deretter i panne på høy varme til baconet blir crispy.
Gazpacho-saus
Kjør tomater og 4-5 spiseskjeer olivenolje i blender sammen med hvitløk og dill til litt kornete konsistens.
Smak til med salt og pepper.
Grønnsaker
Stek soppen på middels varme i olivenolje og pepper. Salt til slutt.
Gulrøtter og blomkål stekes i olivenolje og salt på middels/lav varme til møre (5-6 minutter)
Legg opp og servér
Til dette drikkes f.eks en hvit Østerriker av typen Schmelz Loibner Gärten Grüner Veltliner Federspiel 2008.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar