Her havner alt av mine amatørkokkerier og vindrikking. Særdeles uhøytidelig og ikke alltid like politisk korrekt.
onsdag 21. september 2011
Sous Vide torskeskive med byggryn og tomatsalsa
Sous Vide torskeskive med byggryn og tomatsalsa (3 pers)
3 torskeskiver
3 plommetomater
1/2 rødløk
1/4 søt paprika
1 chilli
Basilikum
Olivenolje
Salt
Pepper
Byggryn
Sous Vide torsk
Salt fisken godt på begge sider og tilbered Sous Vide på 52 grader i 20-30 minutter avhengig av størrelse.
Byggryn
Legg byggryn i vann over natten (hvis du akkuratt er ferdig med å salte fisken har du en utfordring...). Kok på lav varme i ca 20 minutter avhengig av hvor mye tyggemotstand du vil ha.
Tomatsalsa
Kutt tomat, løk, paprika, chili og basilikum i små biter. Bland og smak til med salt, pepper og olivenolje. La stå i kjøleskap i en time for å la smakene sette seg.
Legg opp og server.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar