onsdag 21. september 2011

Sous Vide torskeskive med byggryn og tomatsalsa


Sous Vide torskeskive med byggryn og tomatsalsa (3 pers)

3 torskeskiver
3 plommetomater
1/2 rødløk
1/4 søt paprika
1 chilli
Basilikum
Olivenolje
Salt
Pepper
Byggryn

Sous Vide torsk

Salt fisken godt på begge sider og tilbered Sous Vide på 52 grader i 20-30 minutter avhengig av størrelse.

Byggryn

Legg byggryn i vann over natten (hvis du akkuratt er ferdig med å salte fisken har du en utfordring...). Kok på lav varme i ca 20 minutter avhengig av hvor mye tyggemotstand du vil ha.

Tomatsalsa

Kutt tomat, løk, paprika, chili og basilikum i små biter. Bland og smak til med salt, pepper og olivenolje. La stå i kjøleskap i en time for å la smakene sette seg.

Legg opp og server.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar