onsdag 7. september 2011

Sous Vide/Grillet T-Bone Steak med løk, sopp og mais


Noen ganger skal mat bare være rustikk, enkelt og godt. Uten dagesvis med forberedelser, svette timer på kjøkkenet og mikrobiologi i praksis.

Meg sulten, meg vil ha mat! Nå!

Sous Vide/Grillet T-Bone Steak med løk, sopp og mais

1 stor T-Bone Steak
1 Rødløk
2 ferdigkokte maiskolber (de er faktisk Sous Vide, viste du det? Det står til og med på pakka!)
2 store sopp av eget ønske

Tilbred T-Bone Steaken Sous Vide på 62 grader i 45 minutter som man kan bruke på å fortelle en hyper 5 åring at, joda, vi skal snart i bursdagen til han i barnehagen, nei du trenger ikke å spørre om det er lenge igjen om 30 sekunder...

Sleng mais, sopp og løken på folie på grillen i 20 minutter. Litt timing så kjøttet er klart samtidig med dette.

Sleng kjøttet på grillen ett par minutter på hver side.

Klask på en tallerken, spis og bli gla!

Her skulle det også være en flaske kraftig, australsk rødvin, men noen måtte hente en høy-på-sukker 5 åring i barnebursdag litt senere...

Enjoy.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar