lørdag 28. januar 2012

Entrecôte med sopp og pommes frites


Entrecôte med sopp og pommes frites (3 pers)

500g entrecôte eller kjøtt av eget ønske
Passe mye aromasopp til 3 pers
Passe mye pommes frites
Litt assortert salat
Litt finhakket soltørket tomat
God balsamico
1 dl oksekraft/fond alt 1 dl hvitvin
Salt
Pepper
Smør

Entrecôte
Salt og pepre godt på begge sider. Glovarm panne med smør, 2 minutter på hver side. Pakk i folie (blanke side ut) og legg helt nederst i ovnen sammen med pommes frites (se lengre ned...) 

Sopp
Kutt opp i passe store terninger. Stek på middels varme i 2-3 minutter. Ha i 1 dl kraft og kok inn. Pepre og salt etter smak. 

Pottit
Ja jeg skal bryte sammen og tilstå... Opphøgde Poteter. Du vet, den i reklamen med  han lett ADHD-fyren. Her er noe å ta med seg. DET SMAKER DRITT! Herre... Lag det selv...

Skjær opp kjøtt, dandér med balsamico og soltørket tomat. Servér!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar