Så var man tilbake igjen da.Verdens beste restaurant. I følge undertegnede da... Sant Pau og jerndamen Carmen Ruscallenda med 6* totalt i Guide Michelin. Forrige gang var i februar, nå var det november og novembermenyen som stod for tur.
Starter Broth, både i vanlig og allergivennlig versjon
CR 20 - 2006
Mont-Ferrant - D.O. Cava
Black ravioli, cuttlefish and its ink, black mushrooms (fruen med den ene med kun sopp)
CR 20 - 2006
Mont-Ferrant - D.O. Cava
Black polarde, black beans, black beer sauce
CR 20 - 2006
Mont-Ferrant - D.O. Cava
Black bread, monkfish with kalamata olives, black aubergine caviar
CR 20 - 2006
Mont-Ferrant - D.O. Cava
Black sausage roll, bread with black tomatoes
CR 20 - 2006
Mont-Ferrant - D.O. Cava
Da fruen ikke kunne spise første rett, ble kvelden hennes startet med en salat på eple, jordbær og ibericoskinke
Agaliu - 2009
L'Olivera - D.O. Costers del Segre
Gastronomic Mondrian - Cod brandada, coloured peppers, black olives
Agaliu - 2009
L'Olivera - D.O. Costers del Segre
Assamblage
Caves Colet - D.O. Penedès
Russian Omelet - Caviar, blini, creamy and sour-citrus sauce
Assamblage
Caves Colet - D.O. Penedès
Red Mullett - Mushrooms, pumpkin and endives
Malvasia de Sitges "Seca"
Hospital Sant Joan Baptiste - Sitges
Gamba - with artichokes
Rosat - 2010
Barbarà Forés - D.O. Terra Alta
Da fruen ikke kunne ha verken suppe eller kongereke, ble det artisjokk med enda mer ibericoskinke. Ikke at DET satte noen stopper for kvelden...
Rosat - 2010
Barbarà Forés - D.O. Terra Alta
Gilthead Seabream - with cabbage
Pansa Blanca - 2010
Marqués de Alella - D.O. Alella
Venison Loin - à bleeding point, turnip and berries
Selecció - 2006
Abadal - D.O. Pla del Bages
Fruen spiser ikke ost og fikk denne morsomme lille saken. Frukt i iskube.
Ginestra - 2010
Parés Baltà - D.O. Penedès
Cheeseboard for November with contrasting flavour
Saint Maure, tomato and spinach cookie
Tartera, chestnut preserve
Capricho de Guara, pistachio nougat
Bleu de Sevarac, red wine fairy cake
Munster Géromé, sweet potatoes with cumin
Advent Xarel Io - 2009
Heretat Mont-Rubí - V.T. Penedès
Pre dessert - Refreshing infusion
Pineapple Sorbet - Creamy tocinillo and rasberries
Vi dolc Natural - 2007
Bàrbara Forés - D.O. Terra Alta
Burbon - Vanilla, pepper, whiskey, coffee
INO - 2003
Masia Serra - D.O. Empordà
Fruen fikk som alternativ friske bær
D'Or - 2003
Joan d'Anguera - D.O. Montsant
The assorted confectionery
Rasberry Crumble
Rum financier
Coconut marshmellow
Puff pastry cake and pumpkin angel hair
Limoncello jelly
Lemon polvorón
Liquorice and sherbet stick
Chocolate and roses
Chocolate, rice and almond
Chocolate macaron
Fruen fikk mer assortert dessert
Middag ferdig og jeg er egentlig like sikker i mon sak som før, dette er verdens beste restaurant.
Jeg tror kanskje februarmenyen var ENDA bedre, men 5 timer i mathimmelen i november var heller ikke galt. Dette er i alle tilfeller ikke siste besøk!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar