lørdag 19. november 2011

Entrecôte med soppstuing, stekt eple/gulrot, ruccola og mais


Slapp lørdag. Ikke noe fancy-pants mat, bare godt kjøtt og tilbehør. God middag trenger ikke å være verken komplisert eller vanskelig.

Entrecôte med soppstuing, stekt eple/gulrot, ruccola og mais (3 pers)

500g entrcôte
1 pakke ferdigkokt, vakumpakket mais (jada, juks og fanteri...)
3 passe små gulrøtter
1 eple (pink lady)
1 dl fløte (smak til med noen dråper eddikk hvis du bruker havrebasert fløte)
Ruccola
Salt
Pepper
Olivenolje
Balsamico

Entrecôte

Ta på salt og pepper etter eget ønske.
Stek i panne på høy varme med litt smør i 2 minutter på hver side. Legg i folie 10 min. 

Resten

Stek sopp i panne til gyllen. La over fløte og kok inn. Smak til med salt og pepper.
Kutt eple og gulrot i små terninger. Stek i godt med smør og en spiseskje god balsamico på middels varme til halvmøre.
Mais varmes opp i kjele og kuttes til før servering.
Vend ruccola i litt god olivenolje.

Stable opp og hiv innpå sammen med en god, moderne Barolo.

2 kommentarer:

  1. Mm nam! Dette ser fantastisk ut. Blir helt utsultet av å se på de innbydende bildene dine!

    SvarSlett
  2. haha. takker så mye. Imponerende å en hel blogg dedikert til lakris forresten :D

    SvarSlett