søndag 4. november 2012

Langsteks ribbe med rødløks- og eplechutney


Langsteks ribbe med rødløks-og eplechutney

1 stk rynnribbe
Krydder til ribba av eget valg
1 ss soyasaus
1 rødløk
1 eple
2 dl rødvin
1/2 dl balsamicoeddik
1 ss sukker
Pepper

Ribbe

Krydre godt og la ligge i et par dager.
Legg i ildfast form slik at ribba buler opp på midten. Sett ovnen på 80 grader og sett ribba midt i ovnen. La stå i 48 timer om mulig. Worst case - 36 timer. Ta ribba ut og la den stå i 20 minutter.

Rødløks- og eplechutney

Finstrimle rødløk og og kutt opp eple i små terninger. Stek møre i litt olje og tilsett eddikk, sukker og rødvin. Kok inn og smak til med pepper.

Server med potet og sennep.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar