søndag 2. september 2012

Kveite på linser med spinat og rødbet-purré


Kveite på linser med spinat og rødbet-purré (3 pers)

3 stykker kveite med litt tykkelse på
1 pose spinat
3 store, ferske rødbeter
Linser av eget ønske

Kveite

Saltes og pepres. Stekes på middels varme på begge sider til den er temperert i midten.

Spinat

Legges i middels varm panne med litt smør. Stekes i ca 1 minutt eller til den begynner å falle sammen. Toppes med havsalt.

Rødbetpurré

Grill rødbeter (ferske) i folie med litt god olivenolje i 45-60 min avhengig av størrelse. Ta av det ytterste tynne skallet og bunnen. Kjør i blender med 5-6 spiseskjeer olivenolje i 5 minutter til det er "riktig" konsistens.


Dandér, server!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar